Assortiment

Direct een gratis en vrijblijvende offerte?

Neem contact op

Assortiment zonnepanelen

De keuze uit type en merken zonnepanelen welke beschikbaar zijn in Nederland over de jaren ontzettend gegroeid. De klant kan bij ons zelf een voorkeur aangeven welke panelen hij/zij graag in de offerte wil laten opnemen. Maar als u in het algemeen totaal onbekend bent met zonnepanelen zullen wij van Thyser B.V. u een aantal opties geven in onze offerte van de meest populaire panelen die een zeer goede trackrecord en kwaliteit/kosten verhouding hebben.

Sinds de oprichting van Thyser B.V. in 2010 hebben wij heel veel ervaring opgedaan met verschillende merken zonnepanelen en gebruiken deze kennis om het juiste paneel met de juiste prijs voor u te selecteren.
De twee meest geplaatste paneelsoorten zijn gebaseerd op het fabricageproces van de gebruikte cellen: polykristallijn en monokristallijn.

  • De polykristallijne zonnepanelen zijn herkenbaar aan de blauwe kleur van de cellen, met lichte en donkere nuances, en zijn aangebracht op een witte kunststof achtergrond en hebben een aluminium frame. De capaciteit van deze panelen gaan tot ongeveer 285Wp.
  • De monokristallijne zonnepanelen zijn herkenbaar aan de zwarte kleur van de cellen en kunnen op een witte of zwarte achtergrond geplaatst zijn. Vaak worden deze met een zwarte gekleurde aluminium frame uitgevoerd en worden deze panelen het meest gevraagd vanwege de esthetische uitstraling. De capaciteit van deze panelen kunnen aanzienlijk hoger liggen dan die van de polykristallijne maar de meest ge├»nstalleerde panelen op dit moment zijn die panelen met een vermogen tussen de 300 en 320Wp .


Waarom Thyser B.V.

  • Onafhankelijk advies
  • Hoogwaardige producten
  • 100% Garantie
  • Professioneel montagewerk
  • Afspraak op locatie
  • Neem vooral een vrijblijvend contact met ons op voor advies of offerte
    Offerte opvragen
Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van leveranciers en merken. Vraag naar een van de vele mogelijkheden. Zelf zijn wij hoofdleverancier van:
 

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies